ΙΜΙΑ 2010

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 - 7ΜΜ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ τη Γη που έδωσαν, το Αίμα που πρόδωσαν και ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ τα εγκλήματά τους ενάντια στο Έθνος μας. Φέτος θα μας βρουν μπροστά τους και για την ιθαγένεια που παραχωρούν σε αλλόφυλους! ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ! (κλικ στον τίτλο)

ΙΜΙΑ 2009

ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

Απαντώντας στην συνεργασία παρακράτους και κράτους το 2008, για την απαγόρευση της μεγαλύτερης επετειακής εθνικιστικής εκδήλωσης, το 2009 διοργανώθηκαν δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις Τιμής και Μνήμης. Στον Πειραιά και την Αθήνα. Δείτε τα βίντεο.

ΙΜΙΑ 2008

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Η μόνη χρονιά, στα 12 χρόνια, που δεν έγινε πορεία, λόγω εισαγγελικής απαγόρευσης. Η χρονιά που οι αντιεθνικιστές τόλμησαν να μας επιτεθούν... Και έμαθαν να το αποφεύγουν. Δείτε το χρονικό.

ΙΜΙΑ 2007

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ

Η μεγαλύτερη μέχρι τότε συγκέντρωση και πορεία, που πανικόβαλε το κράτος και το παρακράτος τόσο, ώστε έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν την επόμενη. Ήταν η χρονιά που κάηκε το βιβλίο της νεοταξικής ιστορίας για την Στ' Δημοτικού. Ας τους τρομάξουμε ακόμη περισσότερο φέτος!

ΙΜΙΑ 1997

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Το 1996, την βραδιά της προδοσίας, Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν οργισμένοι έξω απ' την Βουλή. Ορκίστηκαν ότι δεν θα ξεχάσουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Από το 1997, κάθε χρόνο και περισσότεροι Έλληνες ορκίζονται το ίδιο. Δείτε το βίντεο της πρώτης επετειακής συγκέντρωσης.

Κάμποσες δεκαετίες πριν, η ιδέα πως μια παγκόσμια συνωμοσία θα εξυφαινόταν για την καταστροφή των Ελληνικών ιδεωδών, ακόμα και της φυσικής υπάρξεως των Ελλήνων, ακουγόταν υπερβολική. Τα πράγματα ήσαν τακτοποιημένα. Οι καλοί και οι κακοί ήσαν ευδιάκριτοι και οι βεβαιότητες της ζωής κυριαρχούσαν. Ήταν οι εποχές που οι γυναίκες φορούσαν μεσάτα φορέματα και μυτερά γοβάκια κι ένα πτυχίο γυμνασίου εξασφάλιζε στον άνδρα μια καλή θέση γραφείου. Ακόμα και για τους πιο ψαγμένους, καλά τα έλεγαν ή τα έγραφαν κάποιοι, αλλά τέλος πάντων υπερέβαλλαν προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον.

Μερικά χρόνια αργότερα, όταν η Χρυσή Αυγή έγραφε ξεκάθαρα και με επιχειρήματα ότι ο εχθρός ήταν προ των πυλών, πολλοί καλοπροαίρετοι αλλά, προς Θεού, νοικοκυραίοι, όχι ακραίοι, έβρισκαν τα γραφόμενα υπερβολικά. Πολλοί έβλεπαν τον κίνδυνο, αλλά φοβούνταν να ομολογήσουν την απαιτούμενη εκ μέρους τους δράση. Είπαμε, προ παντός να μην τους πουν ακραίους. Τα αγριόχορτα φούντωναν στην αυλή τους, αλλά οι νοικοκυραίοι νοιάζονταν μόνο για τη βολή τους.

Σήμερα, άλλα δέκα χρόνια μετά, κάποιοι, είτε επειδή θορυβήθηκαν προσωπικά, είτε επειδή εξυπηρετούν τους σκοπούς γκρουπούσκουλων που τους ντοπάρουν με ευκαιριακά πυροτεχνήματα δράσης, θυμήθηκαν τον κίνδυνο και ζητούν την δημοκρατική επίλυση του ζητήματος των λαθρομεταναστών. Κάποιοι άλλοι ονειρεύονται και πάλι, μετά από 50 χρόνια ραστώνης, μια ξανθομαλλούσα Μεγάλη Ελλάδα που θα αναδυθεί από τον αφρό του Αιγαίου ως άλλη Αφροδίτη.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όλοι και όλες πιστεύουμε ότι στο Λαό και την Πατρίδα μας πρέπει ένα καλύτερο Αύριο. Ότι η Ελλάς δεν προορίζεται να είναι μικρή και τίμια, περιμαντρωμένη από τους σκύλους τούρκους, βούλγαρους, αλβανούς και σκοπιανούς που αλυχτούν τριγύρω της, τρομοκρατημένη από κάμποσους άλλους ασιάτες και μαύρους αλήτες, κυβερνημένη από κρετίνους προλετάριους και φιμωμένη από αμερικανοσιωνιστές δεσμοφύλακες.

Αξίζει στη Φυλή μας μια ελεύθερη, υγιής, ζωντανή Πατρίδα, σαν αυτή που γλίστρησε μέσα από τα χέρια των Ευρωπαϊκών λαών εξ' αιτίας των αδελφοκτόνων Ευρωπαϊκών πολέμων και της μεγάλης χαμένης μάχης του περασμένου αιώνα.

Σήμερα όμως και αύριο, και για να μπορέσουν οι Λευκοί άνθρωποι να γυρίσουν τον τροχό της Ζωής, όσο και όπως προλάβουν πριν η Αθηνά στέρξει και ο Θεός βάλει το χέρι Του, χρειάζονται άμεσα και χειροπιαστά μέτρα. Δε λέω να αποκλείσουμε από το μυαλό μας τις ηρωικές ιστορίες του παρελθόντος ή τα πιστεύω για το αύριο.

Πρώτη όμως προτεραιότητα, ετούτη την ώρα είναι η στοιχειώδης, βιολογική προστασία της Φυλής μας. Σημαντικότερο όλων θαρρώ είναι να αντιληφθούν οι συμπατριώτες μας τη σημασία της καθαρότητας του Αίματος. Ιδιαίτερα οι μικρές ηλικίες, είναι απαραίτητο να καταλάβουν την ομορφιά που μεταφέρουν στις φλέβες τους και την ανάγκη να διατηρηθεί όπως σε όλη τη Φύση έτσι και στον Άνθρωπο η βιοποικιλότητα. Όπως δηλαδή τα χρώματα ανακατεμένα φτιάχνουν μια μουτζούρα, οι γεύσεις αταίριαστες δημιουργούν ένα σιχαμερό φαγητό και οι νότες παράταιρες ενοχλούν τα αυτιά και το μυαλό μας, έτσι και οι ανθρώπινες φυλές ανάκατες είναι θέαμα αφύσικο, ανήθικο, άσχημο και ενάντιο στη θέληση του Θεού και του Ανθρώπου, άσχετα από τις μόδες και τα πρότυπα του συρμού.

Οι ξένοι είναι εδώ και ίσως, μπροστά στην κεντρική εξουσία που προστατεύει εργολαβικά τον εισβολέα, να μην μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα στο σύνολό του. Τώρα ας δώσουμε τη μάχη τοπικά. Στη γειτονιά. Στο σχολείο. Στο φίλο. Λόγια συγκεκριμένα. Επί του θέματος. Τώρα, ας πάνε παραπίσω τα «θα» κι ας προχωρήσουμε στα πρακτικά «πρέπει».

Η ΟΧΙΑ
Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ

Τρανών Προγόνων ιχνηλάτες
λαμπρών Αγωνιστών παιδιά
οι νέοι είμαστε Σπαρτιάτες
με την γενναία μας καρδιά.

Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μιας νέας Δόξης ανατέλλει ο καιρός.
Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μας οδηγεί του Ελληνισμού το Φως!

Εμείς ανάψαμε τη Δάδα.
Σε μας γεννήθηκε η Οργή.
Μια νέα θέλουμε Ελλάδα
που θα σκεπάσει όλη τη Γη.

Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μιας νέας Δόξης ανατέλλει ο καιρός.
Εμπρός, πάντα εμπρός!
Μας οδηγεί του Ελληνισμού το Φως!


ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ

Από του Ολύμπου τη γρανιτένια όψη
μέχρι της Κύπρου τη σκλαβωμένη γη
απ’ τη μεγάλη του ονείρου μας την Πόλη
ως τη Χειμάρρα που είναι Ελληνική

Ορθό το Λάβαρο κι η Νίκη μας προσμένει
Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή
Στον κόσμο αυτό εμείς θα δείξουμε πως μένει
το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή.

Χτυπάτε αλύπητα με λύσσα με φοβέρα
με θάρρος σύντροφοι τα τείχη των εχθρών
Με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνουμε μια μέρα
εκατομμύρια στρατός αγωνιστών.
hit counter